اليوم يومی است که جميع اشياء از نفحات بيان مالک اسماء محظوظ و مسرورند و کلّ آفرينش از اين نفحه روحانيّه در جذب و شوقند . نيکوست حال نفسی که به انوار اين يوم امنع اقدس منوّر شد و به فيوضات منزله از سماء کرم فائز گشت . جهد نما جهد بليغ که شايد عرف قميص رحمانی را در اين ايّام بيابی و به مدينه ابديّه راه يابی و نباشی از نفوسی که به ذکر مقصود مشغولند و از او محجوب . بسی از عباد و اماء که در ليالی و ايّام به ذکر دوست ذاکر بودند و لقايش را آمل و چون کشف حجاب شد از او محتجب ماندند و به غيرش توجّه نمودند[i].
(حضرت بهاءالله)
سخنی با هموطنان عزیز
اگر چه ادیان بابی و بهائی بیش از صد و پنجاه سال پیش از ایران زمین برخاسته است، اما متاسفانه بسیاری از هموطنان عزیز ایرانی از پیام آسمانی و جهانی این ادیان الهی، یا هیچ آگاهی ندارند و یا عقایدی آلوده به غرض در نزد ایشان می باشد؛ چنانچه دکتر ناصرالدین صاحب الزمانی در این خصوص مینویسد: " تاکنون هرگز به درستی، بی طرفانه، انگیزه کاوانه و جامعه شناسانه مورد بررسی دقیق قرار نگرفته است".
لیکن، بسیاری از اندیشمندان و بزرگان حقیقت جوی جهان وسعت دیدگاه این ادیان الهی را که از ایران زمین برخاسته تقدیر و تمجید نموده و آرمان جهانی آنها را مورد ستایش قرار داده اند، و به گفته پروفسور بنیامین جوت " ... برای نسل ما این امر آنقدر نزدیک و بزرگ است که قابل درک نیست. تنها آینده است که می تواند اهمیت آن را کشف کند".
خوشتر آن باشد که سر دلبران گفته آید در حدیث دیگران
استاد محمد اقبال لاهوری میگوید: " همه خطوط و سیر های متنوع فکری ایرانی را بار دیگر به صورت یک ترکیب جامع در نهضت دینی بزرگ ایران جدید می توان یافت، یعنی در آئین بابی و بهائی".
آرتور کریستنسن ( Arthur Christensen ) مستشرق و پرفسور فلسفه در داشگاه کپنهاک دانمارک و عضو فرهنگستان شاهی این کشور در کتاب " ایران قدیم و جدید " مینویسد: " بهترین هدیه ای که ایران کنونی به جامعه انسانی تقدیم نمود دیانت بهائی است که مؤسس آن حضرت بهاءالله میباشد".
پروفسور بنیامین جوت (Jewett aminBenj ) استاد دانشگاه آکسفورد و مترجم آثار افلاطون اظهار می دارد: " نهضت بهائی شاید تنها امید آینده باشد" و همچنین، مهاتما گاندی، رهبر نامدار هندوستان میگوید: " دیانت بهائی امیدیست برای همه بشر".
کنت لئو تولستوی، نویسنده و فیلسوف روس، در نامه ای خطاب به دوست فرانسوی خویش، کنت دوساسی، شرق شناس و عضو فرهنگستان فرانسه، می نویسد Journal Intime de Tolstoy)): " آئین بهائی دارای فلسفه بسیار عمیقی است که نسل حاضر از درک آن عاجز است... تعلیمات بهائی روح این عصر و به مقتضای نیاز بشر پدید آمده است... باید تعلیم و احکام بهائی را در جهان تنفیذ نمود و وحدت حقیقی را که اساس این دیانت است نشر داد".
دکتر اگوست هنری فورل، دانشمند حشره شناس نامدار سوئیسی که تصویر او تا مدتها بر روی گرانبهاترین اسکناس سوئیس (یکهزار فرانکی) به نشانه احترام ملت و دولت سوئیس به این دانشمند بهائی بود، در وصیت نامه خود چنین می نویسد: " آئین بهائی، آئینی است الهی و کافل خیر و سعادت بشر... منادی وحدت عالم انسان است... تعالیم بهائی اهل عالم را در سراسر کره ارض به وحدت و اتفاق و محبت و ائتلاف دعوت می نماید. من به ورود در ظل این دیانت مفتخر و از صمیم قلب راجی و ملتمسم که این امر اعظم در راه نجاح و فلاح نوع انسان همچنان پاینده و جاودان و مترقی و متعالی باقی ماند".
ادوارد بنش (Benes.E ) رئیس جمهور چکوسلواکی (سابق) مینویسد: " من دیانت بهائی را بررسی نموده ام و به هنگام نخستین کنگره نژاد ها در ژوئیه 1911 با بهائیان تماس گرفتم. تعالیم بهائی دارای نیروی زنده روحانی بوده مطابق با احتیاجات قرن حاضر نازل گردیده است تا روحانیت را در قلوب بشر وارد سازد و بدین وسیله بر نیروی مادی که با سرعت تمام به جامعه بشری هجوم کرده تفوق خواهد یافت. این دین یکی از بزرگترین نیروهای اخلاقی جامعه کنونی بوده -- تنها پناهی ایست که راه را برای تأسیسات صلح عمومی و حسن تفاهم بین المللی کاملا باز میسازد ...".
اروين لازلو فرانسوي، عضوكلوپ رم وشخصيت معروف جهاني ومشهور درسازمان ملل، پس ازخواندن بيانيه "بيت العدل اعظم"، مركز جهاني بهايي، تحت عنوان " وعدهء صلح جهاني"، مورخ اكتبر1985، در بيانيهء خود می نویسد:" دراين لحظات حساس، ما تنها درصورتي مي توانيم به بقاي نوع انسان وشكوفايي وغناي تمدن وفرهنگ او اميدوارباشيم، كه شيوهء تفكر وتلقي متعارف خود را تغيير داده و از بينش بديعي كه منبعث از تعاليم و ديدگاه هاي ديانت بهايي است، وتازه ترين اكتشافات علوم تجربي نيز بر آن مهر تأييد زده اند، برخوردارگرديم".
پروفسور وارن واگار ( Waren Wagar ) دانشمند و عالم اجتماعي امريكايي و استاد دانشگاه وکسلی آمریکا با مطالعه عميق و ارزيابي دقيق درباره امكان حصول وحدت و تمدن جهاني چنين مي گويد: "از بين همه مذاهب واديان معاصر، اين تنها آيين بهايي است كه بلا شبهه و بدون هيچگونه ابهامي با قطعيت تمام همه همّ خود را وقف مسأله وحدت عالم انساني نموده است".
هلن کلر(llerHelen Ke ) نویسنده و سخنران نامدار آمریکائی، نيزپس از مطالعه کتاب "بهاءالله و عصر جدید" به خط نابينايان، چنین اظهار نظر نموده: " دیانت بهایی شایستگی دارد که حد اعلای توجه ما را به خود معطوف سازد... چه موضوعی اصیل ترو شایسته تر از اتحاد و امنیت ملت ها است... پیام صلح عمومی بهایی سرور قلبی ما راایجاد می نماید. اشخاصی که با این پیام روحانی الهی مبارزه کنند یا به خیال خود برضد آن قیام نمایند، غافلند که هر قدم و عملی که برای مبارزه با نور خدا بر دارند، بیشتر در توسعه و نشر آن خواهند کوشید و خود سبب تبلیغ آن می گردند. زیرا این دین تأسیس الهی است و دارای نیروی زنده فعاله است که آسمان جدید و زمین جدید تولید نموده و در قلب هر فرد انسانی حس مقدس محبت و خدمت به نوع را ایجاد و سبب سرور واطمینان قلبی می گردد".
ارنست رنان (enanErnest R ) زبانشناس و مورخ فرانسوی عضو آکادمی و پرفسور زبان عبری در کالج دو فرانس، درکتابی به نام " زندگی مسیح" می نویسد: " در زمان آخر هنگامی که دوره امتحانات الهی به آخر رسید بهشت حقیقی که ظهور موعود کلی خدا است صورت خواهد گرفت. مومنین به این ظهور بسیار صاف و پاکدل می باشند. یک ملت، یک زبان، یک قانون و یک دولت جهانی در سایه دستورات این دین به وجود آمده. اختلافات و تعصبات را از میان برخواهد داشت. این تأسیسات جهانی به وسیله دو پیغمبر ایرانی حضرت باب و حضرت بهاءالله تأسیس وتمدن تازه به وجود خواهد آمد".
تیسول دیوید ( Tyssul David ) نویسنده انگلیسی، استاد دانشگاه آکسفورد در کتابی بنام " اتحاد ادیان" مینگارد: " دیانت بهائی راه خود را پیموده و خواهد پیمود زیرا این دین جزء مقتضیات زمان حاضر است و از این لحاظ دستورات آن ضروری است. تمام دانشمندانی که آن را مطالعه نموده اند گواهی میدهند که استقرار آن هادم خرافات و تعصبات و سبب تثبیت روح حقیقت است. دیانتی که وحدت عالم انسانی را تعلیم میدهد قطعا دیانتی است که برای اتحاد ادیان تشکیل گردیده است ...".
ژولیت تامسون (uliette ThomsonJ ) در کتاب خود بنام " عبدالبهاء" مینویسد: روزولت رئیس جمهور آمریکا حضرت عبدالبهاء را در ایامی که در شهر نیویورک بودند دعوت نمود تا از تعالیم بهائی اطلاع یابد ... پس از خاتمه آن جلسه که با حضور عده ای از رجال و دانشمندان آمریکا منعقد شده بود همین که حضرت عبدالبهاء از کاخ سفید خارج می شدند مخبرین جراید دورایشان را گرفته سؤال کردند: منظور از مسافرت شما به آمریکا چیست؟ حضرت عبدالبهاء پاسخ دادند: اسقرار صلح بین المللی در جهان. در مدت اقامت ایشان در نیویورک الکساندر گراهام بل دانشمند معروف و مخترع تلفن او را به منزل خود دعوت نموده تا در جلسه دانشمندان حاضر گردند. پس از اتمام جلسه یکی از حضار به مخبر جریده نیویورک تایمز گفت: تعلیمات بهائی بدون هیچ شک اقوام و ملل جهانرا متحد خواهد نمود زیرا حقیقت کامل میباشد ...".
توماس ادیسون ( Edison ) مخترع آمریکائی که در سال 1863 دستگاه تلگراف دوپلکس و در سال 1877 میکروفون را اختراع نموده است در سال 1912 حضرت عبدالبهاء را در نیویورک ملاقات نمود و راجع به این موضوع مینویسد: ملاقات این شخص بزرگوار بمن فهماند که تمام اختراعاتی را که من کرده ام بعلت وجود عبدالبهاء در جهان و بمنظور پیشرفت و ترقی سریع دیانت بهائی بوده است ...".
کوآپریشن ( nCooperatio ) روزنامه سوئیس در شماره 27 آوریل 1955 مینویسد: " حضرت بهاءالله مبشر سازمان ملل در سال 1817 در طهران متولد و به سال 1892 در شهر عکا رحلت نمود. تعلیمات عالیه برای جامعه بشری از خود بیادگار گذارده که اساس آن وحدت عالم انسانی میباشد. حضرت بهاءالله را اگر بخواهیم بنام حقیقی بنامیم باید او را پیشرو و پیش آهنگ سازمان ملل بدانیم. پروگرام این دین مساوات – محبت – اخوت بین جمیع اقوام و ملل عالم میباشد ...".
از طرف دیگر، عالي ترين مجمع قانون گذاري كشور برزيل در28 مي 1992، به مناسبت صدمين سال صعود(وفات) حضرت بهاءالله جلسه اي مخصوص تشكيل داد ومقام ايشان وتعاليم مباركه اش وخدماتي را كه جامعه پيروانش به نوع بشرارزاني داشته اند تجليل كرد، وسخنگوي مجلس ونمايندگان جميع احزاب به پا خاستند و يكي بعد از ديگري آن مظهر ظهور الهي در دور جديد را ستودند و حضرتش را آفريننده "عظيم ترين مجموعه آثار ديني كه تا كنون از قلم شخصي واحد صادر شده" خواندند.
این بزرگان و متفکرین جهان، علاوه بر تمجید و تقدیس دیانت بهائی و تعالیم آن، اظهاراتی نیز مبنی بر عظمت مقام موسسین این آئین آسمانی بیان نموده اند. چنانچه، نویسنده مشهور جهان عرب شکیب ارسلان، از علمای زمان، که به او لقب امیر البیان داده اند در خصوص شخصیت حضرت عبدالبهاء اظهار میدارد:" عبدالبهاء آیتی از آیات بزرگ خدا بود حق جل جلاله جمیع حقائق بزرگی و اصالت و نجابت و فضائل و مناقب را در وجود او جمع فرموده بود ... دارای علو طبع و بزرگی نفس و همتی عالی و نفوذی متعالی بود ... حضور ذهن و منطق قوی و وسعت علم و وفور حکمت و دانش او انسان را متحیر می ساخت. بلاغت عبارات و فصاحت کلمات وی در درجه اعلی بود... عبدالبهاء آخرین درجه عقل و حکمت را دارا و در الهیات مثل اعلی بود. در اصالت رای و عمق نظر و قوت برهان و محکمی استدلال نظیری برای او نبود . در عظمت اخلاق و علم در مقامی بود که اگر کسی بگوید عبدالبهاء فرید دهر و وحید عصر و اعجوبه دوران است یقینا راه مبالغه نپیموده است... با وجود این هیمنه و جلال، مجالست و مصاحبت با وی پر از لطف و محبت و گشاده رویی بود ..."[ii].
حال آیا پسندیده است که هموطنان عزیز، از این ادیان آسمانی که از ایران زمین برخاسته و بسیاری از متفکرین و دانشمندان و فضلای عالم را تحت تاثیر آثار و دیدگاه خود قرار داده، بی خبر بوده و یا آگاهی آلوده به غرض و نادرست در مورد آنها داشته باشند؟ آیا این قدر نشناسی و کفر نعمت نیست؟ چنانچه، حضرت عبدالبهاء میفرماید: " خدا چه نعمتی به ایران عنایت فرمود و لکن قدر ندانستند"[iii]. در یکی از الواح مقدسه بهائی، لوح احمد، آمده است: " بگو ای عباد! باب رحمتم را که بر وجه اهل آسمانها و زمین گشودم بدست ظلم و اعراض مبندید و سدره مرتفعه عنایتم را بجر و اعتساف قطع مکنید...بصفاتم متصف شوید تا قابل ورود ملکوت عزم شوید و در جبروت قدسم در آئید... اگر چشم انصاف بگشائید جمیع حقایق ممکنات را از این باده جدیده بدیعه سرمست بینید و جمیع ذرات اشیاء را از اشراق انوارش مشرق و منور خواهید یافت. فبئس ما اًنتم ظنتم و ساء ما اًنتم تظنون...". مگر نه آن است که خداوند در قرآن کریم بشارت و مژده رحمت به بندگان میدهند: الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ ( آن بندگانی که سخن بشنوند و به نیکوتر آن عمل کنند، آنان هستند که خدا آنها را هدایت فرموده و هم آنان به حقیقت، خردمندان عالمند)[iv].
در بخش های از رساله مدنیه، پیرامون ایران و ایرانیان، حضرت عبدالبهاء چنین هموطنان عزیز را به تفکر و تأمل دعوت میفرمایند: " ای اهل ایران! قدری در ریاض تواریخ اعصار سابقه سیر نمائید و سر به جیب تفکر فرو برده، به دیده عبرت ملاحظه کنید که تماشای عظیمی است. در ازمنه سابقه مملکت ایران به منزله قلب عالم و چون شمع افروخته بین انجمن آفاق بود. عزت و سعادتش چون صبح صادق از افق کائنات طالع و نور جهان افروز معارفش در اقطار مشارق و مغارب منتشر و ساطع ... حکمت حکومتش حکمای اعظم عالم را متحیر ساخته و قوانین سیاسیه اش دستور العمل کل ملوک قطعات عالم اربعه گشته. ملت ایران ما بین ملل عالم به عنوان جهانگیری ممتاز و به صفت ممدوحه تمدن و معارف سرافراز. در قطب عالم مرکز علوم و فنون جلیله بوده و منبع صنایع و بدایع عظیمه و معدن فضائل و خصائل حمیده انسانیه. دانش و هوش افراد این ملت باهره حیرت بخش عقول جهانیان بود و فطانت و ذکاوت عموم این طایفه جلیله مغبوط عموم عالمیان... در زمان کورش ... حکومت ایران از حدود داخلیه هندوچین تا اقصی بلاد یمن و حبشه که منقسم به سیصد و شصت اقلیم بود حکمرانی می نمود...زلزله در ارکان جمیع حکومت عالم انداخت..."[v]. حضرتشان در مکاتیب میفرمایند: " امروز جمیع اهالی ایران باید در کمال همت و غیرت در خیر دولت و مملکت کوشند و به کمال راستی و درستی و خیر خواهی در آن چه سبب آبادی و راحت و ثروت و بزرگواری دولت و کشور است پردازند. مختصر این است که شرف و منقبت عالم انسانی به ظهور کمالات است و مستجمعیت کمال در انتظام حال و سعادت احوال در عالم ظاهر و باطن و جسم و جان است. لهذا گمان مکنید که سعادت حال دنیویه، سبب محرومی از اجر اخروی و عدم اکتساب قرب الهی و مانع از حصول کمالات روحانیه است. ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الأخرة حسنه و قنا عذاب النار"[vi].
با بشارتی از آثار مقدس بهائی در خصوص مستقبل ایران، این رساله را به پایان می رسانیم: " ... آفتاب پارسی از افق ایران درخشیده و به جمیع آفاق نور پاشیده. عنقریب ایران محسود عالمیان گردد و ایرانیان مغبوط جهانیان شوند... و در مقام دیگر میفرمایند: ... مستقبل ایران در نهایت شکوه و عظمت و بزرگواری است. زیرا موطن جمال مبارک ( از القاب حضرت بهاءالله) است. جمیع اقالیم عالم توجه و نظر احترام به ایران خواهند نمود و یقین بدانید چنان ترقی نماید که انظار جمیع اعاظم و دانایان عالم حیران ماند[vii]... همچنین میفرمایند: ... ای یاران، مژده باد شما را که ایران به پرتو بخشش خداوند مهربان ترقی عظیم نماید و جنة النعیم گردد. بلکه امید چنین است که در آینده غبطه روی زمین شود و نفحه مشکین ایران خاور و باختر را معطر نماید[viii]".

گفتیم بسی ز عشق و گفتند این قصه هنوز نا تمام است! 
[i] حضرت بهاءالله، آیات الهی جلد 2 صفحه 186
[ii] نقل از پیام بهائی، شماره 336
[iii] مائده آسمانی، جلد 5، صفحه 46
[iv] آیه 18 سوره زمر
[v] آموزه های نظم نوین جهانی بهائی، موهبت سبحانی، چاپ: 2003 میلادی، صفحه 107
[vi] منتخبات مکاتیب حضرت عبدالبهاء، جلد 5 ص 86
[vii] ایران آینده، جمشید فنائیان ، صفحه 256
[viii] ایران آینده، جمشید فنائیان ، صفحه 256

سایر دسته بندیها

دیدگاه‌ها

تصویر maaman

maaman :

ba tavajoh be inke mahatma gandi tavasote iranian shenakhte shode ast mitavan an ra dar paragraphe jodai nevesht. va hamchenin jibran khalil jibran niz ba amre mobarak ashnai dashte va mitavan az nazarate ou niz dar in matn estefade kard. agar name in afrad ra be surate BOLD va barjaste benevisid tavajohe bishtari be anha jalb mishavad.
تصویر Ata Agah

Ata Agah :

Beutiful thought and wonderful idea
تصویر elahe

elahe :

ببینم شماها به ائمه هم اعتقاد دارین؟؟؟ امام علی و...؟ بعد چرا روزه ی شما با روزه ی دین اسلام فرق داره... و مثل روزه ی مسیحی ها نزدیک بهاره...؟؟؟ لطفا در مورد دینتون مطلب بیشتر بذارین...اگر واقعا میخواین مردم با شماها اشنا شن...
تصویر مژگان

مژگان :

باآرزوي موفقيت شما ياران روحاني عيدين مولود مباركباد حق يارتان باد ازبوشهر
تصویر Arash

Arash :

راستش خیلی چیزا هستند که اصلا برای من مهم نیستند. این سایت رو هم از یکی از پیغام هایی که یک بهایی تو یه سایت ضدبهایی نوشته بود پیدا کردم. من فقط دوتا سوال دارم : 1-چرا تو اون سایت ضد بهایی پیغامهای زیادی از بهایی ها دیدم ولی اینجا همه پیغام ها از بهایی ها و برای بهایی هاست؟؟؟؟؟؟ 2-اگه به گفته شما گاندی وادیسون و ....که بهاییت رو می شناختند و درباره اون حرف های خود و تعریف های زیادی کردند چرا بهایی نشدند؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب من رو بدهید یا حداقل برام بفرستین.
تصویر سردبیر

سردبیر :

آرش عزیز اگر نظرات ذیل مقالات دیگر را هم مطالعه نمائید خواهید دید که اکثر نظرات مربوط به مسلمانان و یا حتی دشمنان دیانت بهائی است در مورد سؤال دوم شما عرض میگردد که اگر کسی از عقیده ای حمایت یا تعریف نماید لزوما به آن مومن نمیگردد مگر نجاشی پادشاه حبشه که به مسلمانان پناه داد و از عقیده ایشان تعریف نمود مسلمان گردید و یا بسیار دانشمندانی که از پیامبر اسلام تمجید نموده اند مسلمان شده اند اگر در اصالت این مطالب تردید دارید با مراجعه به منابع موثق در مورد صحت آن تحقیق کنید ولی پیشداوری قبل از تحقیق موجب مخفی ماندن حقیقت خواهد شد موفق باشید
تصویر سردبیر

سردبیر :

الهه عزیز همه کسانی که در راه تعالی روحانی انسانها حیات خویش را وقف نموده اند شایسته احترام و تمجیدند دیانت بهائی دیانتی مستقل است و دارای احکام و شرایعی متفاوت با دیانت اسلام است پذیرفتن حقانیت دیانت اسلام به معنای جاری ساختن احکام قدیم در دین جدید نیست کما اینکه اسلام دیانت حضرت مسیح را بر حق میداند و دارای احکام و شرایعی کاملا مستقل است گمان میکنم در این سایت اطلاعات زیادی جهت آشنائی با دیانت بهائی وجود داشته باشد اگر درمورد خاصی سوال یا ابهامی دارید مستقیما با آدرس ایمیل ما مکاتبه فرمائید info@aeenebahai.org موفق باشید
تصویر يك هموطن

يك هموطن :

تفكري (اگر نگوييم دين) از ايران برخاسته كه عالميان به نظر احترام به آن مي‌نگرند. آن هم ايراني كه به قول غربيان (با غرض)امروز خواستگاه تروريسم و ... است. آيا شايسته نيست ما هم اين تفكر را بشناسيم و در به آن بباليم، كه چنين تفكر عظيمي كه هدفش وحدت عالم انساني است، از ايران زمين به پا خواسته؟ اگر طرفدار تئوري توطئه باشيم شك نكنيد كه اگر استعمار چيزي از اين مملكت مقدس گرفت كه پيشرفت نكند، بي شك آن ديانت بهائي و نظراتش بود. هموطنان عزيزم بدانيد كه هر بهائي در دنيا(ايراني، آمريكايي، عرب، انگليسي، استراليايي و ...) كه جمعيت‌شان بيش از 7 ميليون در سراسر دنيا است، ايران را به چشم قبله‌گاه خود و خاك مقدس مي‌دانند و براي عزت آن مناجات مي‌خوانند و اگر روزي آزاد باشند كه به اين خاك مشكبار قدم بگذارند، همه‌شان با هم در راه اعتلاي آن مي‌كوشند......... قدر خودتان و پيام جهاني كه از آن برخاسته بدانيد در پناه خداوند بزرگ و با آرزوي موفقيت روز افروز ايران عزيز و مقدس
تصویر Erfan

Erfan :

افق ایران بسیار تاریک بود و جولانگاه ترک و تاجیک و فارسیان را بنیاد بر باد و بنیان ویران تا آنکه ... آفتاب حقیقت بدرخشید. عنقریب گلخن گلشن گردد و تاریک روشن شود و آن اقلیم قدیم مرکز فیض جدید شود و آوازه بزرگواریش گوشزد خاور و باختر گردد و مرکز سنوحات رحمانیه شود و مصدر فیوضات ربانیه گردد عزت قدیمه باز گردد و درهای بسته باز شود زیرا نیر یزدانی در اوجش بتافت و نور حقیقت در قطبش علم بر افراخت. (حضرت عبدالبهاء)
تصویر Azin

Azin :

تولستوی در نامه خود خطاب به فریدون خان وا دا البکوف در تاریخ 1908 میلادی چنین می نویسد :\" تعالیم بابیان که از سرزمین اسلام برخاست بوسیله بهاءالله تدریجا رشد و کمال یافت و اکنون بصورت عالیترین و بی پیرایه ترین تعالیم مذهبی به ما عرضه می شود.\" دار مستتر شرق شناس شهیر در کتاب \" مهدی از آغاز اسلام تا عصر حاضر \" می نویسد:\" اگر بنا باشد ایران روزی احیا گردد این حیات مجدد از برکت این آئین جدید ( آئین بهائی ) خواهد بود.\"
تصویر Jabr

Jabr :

چه کسی دیده است که پرنده در قفس باشد وبالهایش بسته اما قادر بپرواز. با تمام وجودم ایمان دارم که اگر جهلای معروف بعلم در ایران آنقدر شهامت داشتند که فقط یک جو آزادی به بهائیان میدادند که کتب ونشریات خود را آزادانه بین مردم ایران توزیع کنند و اگر در معرض اتهام قرار گرفتند حق دفاع داشتند در آن صورت پذیرش مردم و بخصوص قشر فرهیخته آنچنان چشمگیر بود که چشم جهانیان را خیره می نمود.
تصویر mik

mik :

بسیار زیباست مخصوصا گفته گاندی
تصویر آبجی کوچیکه

آبجی کوچیکه :

با سلام به همه ی دوستان عزیز ی که مانند من مشتاق وجویای حقیقت اند برای شناختن عمق وجودی حضرت بهاء وکلمات مبارک وزنده ی ایشان تنها باید از دید بیطرفانه نگاه کرد به این شکل که بخواهیم ببینیم نظر بهائیت در مورد اسلام چیست درست نیست چرا که دیانت بهائی دیانت کاملا مستقلی است مانند چند فرزند که از یک پدر ومادرند ویا انگشتان دست که همگی در کنار هم وبه کمک هم هستند من شخصا اعتقاد دارم که باید فکر کنیم که من آدم مستقلی هستم وخودم بایدمذاهب دیگر بشناسم نه اینکه اجدادمن ویا زور ممکتی چه بوده دوستان عزیز من و خانواده ام با افتخار می گویم که شخصا وبا تحقیقات مفصل وکاملی که انجام داده ام ویاری دوستان به تازگی دیانت بهائی را به عنوان مذهب رسمی خود پذیرفته ام تا حتی که در این دو روز گذشته در مدرسه ی فرزندانم نیز اعلام کرده ام باشد که همی ما روز به روز پی به عمق کلمات وبیانات شیوا وموجر حضرت بهاء پی ببریم.
تصویر پیام

پیام :

آرتور کریستنسن ( Arthur Christensen): مستشرق و پرفسور فلسفه در داشگاه کپنهاک دانمارک و عضو فرهنگستان شاهی این کشور در کتاب (ایران قدیم و جدید) مینویسد: \" بهترین هدیه ای که ایران کنونی به جامعه انسانی تقدیم نمود دیانت بهائی است که مؤسس آن حضرت بهاءالله میباشد\".
تصویر مسافر

مسافر :

ادوارد بنش (Benes.E ) رئیس جمهور چکوسلواکی مینویسد: \" تعالیم بهائی دارای نیروی زنده روحانی بوده مطابق با احتیاجات قرن حاضر نازل گردیده است تا روحانیت را در قلوب بشر وارد سازد و بدین وسیله بر نیروی مادی که با سرعت تمام به جامعه بشری هجوم کرده تفوق خواهد یافت. این دین یکی از بزرگترین نیروهای اخلاقی جامعه کنونی بوده میتوان گفت یگانه پناه آنست که راه را برای تأسیسات صلح عمومی و حسن تفاهم بین المللی کاملا باز میسازد ...\".
تصویر سردبیر

سردبیر :

شهرام عزیز در سایت زیر کتابی در جواب به شبهات کسروی در دسترس قرار گرفته http://www.kasravi-va-bahaigari.com در ضمن به ادرس ايميلتان هم پاسخ ارسال گرديد ولي ظاهرا آدرس نادرست بوده است موید باشید
تصویر عرفان

عرفان :

توماس ادیسون ( Edison ) مخترع آمریکائی که در سال 1863 دستگاه تلگراف دوپلکس و در سال 1877 میکروفون را اختراع نموده است در سال 1912 حضرت عبدالبهاء را در نیویورک ملاقات نمود و راجع به این موضوع مینویسد: ملاقات این شخص بزرگوار بمن فهماند که تمام اختراعاتی را که من کرده ام بعلت وجود عبدالبهاء در جهان و بمنظور پیشرفت و ترقی سریع دیانت بهائی بوده است ...\".
تصویر ASY

ASY :

MAM TAZEH BA IN SAYT ASHENA SHODAM VALI AZSH KHOSHAM OMADEH OMIDWARAM KEH BA AMALETOON SABET KONID KEH MAN ESHTEBAH NAKARDAM PIROZ BASHID ASY
تصویر yahya

yahya :

سلام ميکنم به دوستانی که مثل من با آگاهی وارد اين ديانت شدند من يک جوان ايرانی که در اين تهران زندگی ميکنم با تمام مشکلاتی که در کنار من است با تمام وجود خواستم که پيگير باشم و در عمق آن مطالب جديد با افکار امروزی برای خودم پيدا کنم که بعد از دو سال در کنار احبا فهميدم که هنوز هم ميشود در کنار هم با صلح و دوستی بدون فرق گذاشتن زن و مرد ميتوان به حقايقی رسيد که همه بشر به دنبال اون ميگردند من عقيده خودم اين است که (انسانی که زنده است و بوده ميتونه نظر بده پيام بده حقايق بکه پس اگر يکمی دقيق به اين واقعه فکر کنيم می فهميم که يکی آمده......... برای اين بشری که هر روز به اختراعات جديد خودش اضافه ميکنه چی بايد بگيم مثل اينکه به شما بکن که نبايد تلوزيون يا يخچال و يا وسايلی که روزمره به آن نياز داری داشته باشی چرا چون پيامبران گرامی ما قبلا به حمان سبک بودن ما هم بايد به همان صورت باشيم البته که خوبه ولی انسان اگه اين وسايلو نداشته باشه آيا ميتون تا آخر عمرش زندگی خوبی داشته باشه مثلم که نه من از همه دوستان تقاضا دارم که قبل از اينکه نظر زيباشنو بکن به آينده فکر کنند با تمام وجود دوست می دارم تمتم شما رو ......ببخشيد
تصویر بهامين

بهامين :

سالها دل طلب جام جم از ما مي كرد وآن چه خود ذاشت ز بيگانه تمنا مي كرد.بهاييت ديني براي همه ي مردم جهان با هر ديدگاه و نژاد و مرام.
تصویر bitaraf

bitaraf :

helen keler mesdaghe in zaman ast ke mokhalefat ba nor khoda baese pieshrafte saree diyanate bahai dar donya shodeh ast .
تصویر نوید

نوید :

مطالب خوبی بود ولی ایکاش با ذکر ماخذ بیان میشد. برای بیان چنین ادعاهای بزرگی کاش رفرنس ها نیز نوشته میشد.
تصویر Shamim

Shamim :

Mamnoon
تصویر حجت

حجت :

این مردم فسلطین به خون تشنه هستند از این ملایان حمایت می کنند موسی به دین خود عیسی به دین خود همه مسلمانان هستیم
تصویر حجت

حجت :

به امید روزی حکومت دموکراسی داشته باشیم

افزودن دیدگاه جدید

CAPTCHA ی تصویری
سایت آئین بهائی با کمال سرور به استحضار هم وطنان عزیز و شریف در ایران و خارج ایران می رساند که امکانی را فراهم نموده است تا همه فارسی زبانان اعم از ایرانی و غیر ایرانی بتوانند برای مطالعه و تحقیق درباره امر بهائی به صورت آنلاین و از طریق نرم افزار اسکایپ سلسه کتب روحی را مطالعه نمایند.
برای توفیق در این امر کافی است نرم افزار اسکایپ را روی گوشی و یا کامپیوتر خود داشته باشید. این امکان جدید از آن جهت اهمیت دارد که دوستان عزیز فارسی زبان در سراسر عالم به خصوص در کشور مقدس ایران در تمام شهرها و روستاهای دوردست که امکان تماس با جامعه بهائی را ندارند می توانند از این طریق به صورت آنلاین و امن با یکی از راهنمایان بهایی کتب روحی را در گروه مطالعه نمایند.
از دوستان علاقه مند تقاضا می نماییم آدرس یا آی دی اسکایپ خود را از طریق مکاتبه با ایمیل سایت آئین بهائی به آدرس info@aeenebahai.org در اختیار ما قرار دهند. سایت آیین بهائی نحوه شروع دوره مطالعات کتب روحی را از طریق اسکایپ با شما هماهنگ خواهد نمود.
 
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با دیانت بهایی از طریق آدرس ایمیل info@aeenebahai.org برای ما ارسال بفرمایید. همچنین برای دریافت آخرین مطالب از کانال رسمی وب سایت آئین بهایی در تلگرام استفاده نمایید. برای جستجو شناسه کاربری aeenebahai1 را در نرم افزار تلگرام جستجو کنید.