برگرفته از وب سایت سرویس خبری جامعه بهائی
۱۹ آذر ۱۳۹۶ (۱۰ دسامبر ۲۰۱۷)
1226_01.jpg
اسلامآباد – دیانت، نیروی منحصربهفردی در الهام بخشیدن به افراد و جوامع برای فعالیت جهت صلح دارد و میتواند اعماق انگیزه انسانی را تحت تأثیر قرار داده باعث انجام اعمالی حماسی و سرشار از محبت و خدمت به بشریت باشد.
این پیام اصلی نمایندۀ جامعۀ بهائی در همایش بینالمللی سیرت (Seerat) بود که در ۲ دسامبر ۲۰۱۷ در پاکستان برگزار شد. بیش از ۱۰۰۰ نفر، از جمله نمایندگان مسلمان، مسیحی، هندو و بهائی در این برنامه که توسط وزارت امور دینی و هماهنگی بین الادیان ترتیب داده شده بود شرکت کردند.
خانم سوزان کارامان (Suzan Karaman) به نمایندگی از جامعۀ جهانی بهائی در این برنامه حضور داشت و دربارۀ ضرورت گرد هم آوردن افراد از ادیان مختلف در زمان حال صحبت کرد.
خانم کارامان در یک نشست ویژه دربارۀ هماهنگی و الفت بین الادیان گفت: «این گونه فضاها امکانات جدیدی را فراهم میسازند. در اینجا نه تنها میتوان اهمیت گفتگو، وحدت و عشق به نوع بشر را بررسی کرد، بلکه میتوانیم آن را در عمل نیز مجسم سازیم.»
خانم کارامان درحالی که رهبران مذهبی حاضر در جلسه را مورد خطاب قرار میداد افزود: «مهم است بیاموزیم که چگونه میتوان از نیروهای سازندۀ دین جهت هدایت تلاشهای انسانی به سمت صلح استفاده کرد. جامعۀ جهانی بهائی و جامعۀ بهائی پاکستان آماده هستند تا برای صلح در پاکستان و جهان فعالیت کنند.»
بسیاری از نمایندگان در این برنامۀ شامگاهی با اذعان بر چالشهای ناشی از نابردباری و تعصب، دربارۀ اهمیت ترویج فرهنگ احترام متقابل گفتگو کردند.
خانم کارامان بعد از برنامه اظهار داشت: «در این مورد توافق عمومی وجود داشت که تمام ادیان بر این ضرورت تأکید دارند که ابتدا و قبل از هر چیز باید یکدیگر را به چشم انسان بنگریم. اگر بخواهیم برای ایجاد وحدت و نهایتاً صلح تلاش کنیم این موضوع حیاتی است.»
خانم کارامان در سخنان خود در برنامۀ شامگاهی از تلاشهای بسیاری از جوامع دینی در مشارکت برای ایجاد هماهنگی اجتماعی یاد کرد و بر مفهوم عشق و محبت که در کانون تمام ادیان الهی قرار دارد تأکید کرد.
خانم کارامان گفت: «خشونتی که در جهان امروز به اسم دین صورت میگیرد هیچ ارتباطی با دین حقیقی ندارد.»
این کنفرانس در سالروز میلاد حضرت محمد برگزار شد و ممنون حسین رئیسجمهور پاکستان سخنرانی افتتاحیه آن را بر عهده داشت.
Add new comment