به نقل از سرویس خبری جامعه بهایی

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ (۱۰ فوریه ۲۰۱۸)

1236_00 (1).jpg وب‌سایت «خانه اسناد بهایی ستیزی ایران» در روز ۱۸ ژانویه ۲۰۱۸ راه اندازی شد.

وکلای برجستۀ حقوق بشر با انتشار نامه‌ای سرگشاده، خواستار اذعان رئیس شورای عالی حقوق بشر ایران به آزار و سرکوب بهائیان این کشور شده‌اند.

جامعۀ جهانی بهائی، ژنو- بیست و پنج متفکر و متخصص برجسته در زمینۀ حقوق بشر در نامه‌ای سرگشاده که امروز روزنامۀ تایمز بریتانیا آنرا منتشر کرده است از محمدجواد لاریجانی، رئیس شورای عالی حقوق بشر در ایران خواستند تا با توجه به مدارک فراوانی که به تازگی منتشر شده، آزار و سرکوب مداوم بهائیان ایران از جانب حکومت را اذعان کند.

این نامه به دنبال راه‌اندازی وب‌سایت جدید «خانه اسناد بهایی ستیزی ایران» منتشر شده است. این سایت که در پاسخ به درخواست‌های فزاینده در ایران و خارج از ایران، برای آگاهی از وسعت و عمق آزار و اذیت بهائیان ایران راه‌اندازی شده؛ هزاران سند، گزارش، فیلم و عکس را جمع‌آوری نموده که گواه غیرقابل انکار آزار و سرکوب مداوم و بی‌امان بهائیان ایران است.

آقای لاریجانی در گذشته با لجاجت، آزار و سرکوب بهائیان ایران را انکار کرده است. نامه سرگشاده‌ای که امروز منتشر شده برای نمونه به اظهارات نادرست آقای لاریجانی درجلسۀ بررسی ادواری کارنامه جقوق بشر ایران در سازمان ملل در اکتبر ۲۰۱۴ اشاره می‌کند که در آن جلسه وی ادعا نموده بود با بهائیان «بر اساس قرارداد شهروندی رفتار می‌شود» و «آن‌ها از تمامی امتیازات یک شهروند ایرانی برخوردارند.»

در نامه آمده است: «اسناد موجود در سایت جدید حکایتی خلاف این دارند». امضاکنندگان نامه با اشاره به شواهد موجود در این سایت از آقای لاریجانی می‌خواهند: «عدالت را تضمین نمایید، محتوای این سایت را مطالعه کنید و در اظهارات پیشین خود بازنگری کنید.»

اطلاعات موجود در این وب‌سایت دامنه وسیعی از موارد نقض حقوق بشر توسط مسئولین حکومتی ایران را در بر می‌گیرد از جمله تبعیض نظام‌مند، دستگیری و زندانی کردن، اعدام، سرکوب اقتصادی، محرومیت از تحصیل، تخریب و خشونت و نفرت پراکنی.

این نامه به آقای لاریجانی یادآوری می‌کند که بر مبنای قانون اساسی ایران، دولت و مسلمانان موظفند «نسبت‏ به‏ افراد غیرمسلمان‏ با اخلاق‏ حسنه‏ و قسط و عدل‏ اسلامی‏ عمل‏ نمایند و حقوق‏ انسانی آنان‏ را رعایت‏ کنند»، سپس به درستی این پرسش را مطرح می‌کند که «منع هزاران جوان از تحصیل در دانشگاه چگونه می‌تواند عادلانه باشد؟ محروم نگاه داشتن کل یک جامعه از مشارکت در حیات اقتصادی کشورشان چه نشانی از "عدل اسلامی" دارد؟ در جایی که افراد بی‌گناه خودسرانه دستگیر، شکنجه و سال‌های طولانی زندانی می‌شوند و یا قربانیان جرائم حق قانونی برای دادخواهی ندارند و متخلفان مصون از مجازات‌اند، چگونه می‌توان تصور کرد حقوق انسانی رعایت می‌شود.»

خانم دیان علائی، نمایندۀ جامعۀ جهانی بهائی می‌گوید: «این که چنین طیف متنوعی از افراد برجسته به دادخواهی از بهائیان ایران برخواسته اند هشداری تکان‌دهنده است. امیدواریم که دیگران نیز محتوای این سایت جدید را دنبال کنند و در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند تا شاید مقامات ایرانی به آنچه شایستۀ اجرای عدالت و صداقت است توجه نمایند و گام‌های مناسبی برای پایان دادن به آزار و سرکوب نظام‌مند و دیرینه بهائیان ایران بردارند.»

این نامه توسط وکلا و دانشگاهیانی از برزیل، کانادا، آلمان، هندوستان، آفریقای جنوبی، بریتانیا و ایالات‌متحدۀ آمریکا امضا شده است.

1236_05.jpg نامه‌ای از وزارت آموزش و پرورش خطاب به یکی از کارمندان اطلاع می‌دهد که به دلیل وابستگی «به فرقه غیرقانونی بهائیت»، «از خدمت در آموزش و پرورش اخراج و موظف به استرداد وجوه مأخوذه» است.

نامه‌ای از وزارت آموزش و پرورش خطاب به یکی از کارمندان اطلاع می‌دهد که به دلیل وابستگی «به فرقه غیرقانونی بهائیت»، «از خدمت در آموزش و پرورش اخراج و موظف به استرداد وجوه مأخوذه» است.

1236_03.jpg نامه‌ای از اداره کل آموزش دانشگاه اصفهان خطاب به یک دانشجو می‌گوید چون «پیرو فرقه بهائیت می‌باشید... حق ادامه تحصیل در دانشگاه اصفهان را نخواهید داشت».

نامه‌ای از اداره کل آموزش دانشگاه اصفهان خطاب به یک دانشجو می‌گوید چون «پیرو فرقه بهائیت می‌باشید... حق ادامه تحصیل در دانشگاه اصفهان را نخواهید داشت».

1236_04.jpg نامه‌ای از دیوان عدالت اداری به یک مرد سالخوردۀ معلول ابلاغ می‌کند که «به علت عضویت در فرقه بهائیت از خدمت اخراج گردیده است»، حقوق بازنشستگی‌اش قطع شده و «شکایتش موجه نیست و رد می‌شود».

نامه‌ای از دیوان عدالت اداری به یک مرد سالخوردۀ معلول ابلاغ می‌کند که «به علت عضویت در فرقه بهائیت از خدمت اخراج گردیده است»، حقوق بازنشستگی‌اش قطع شده و «شکایتش موجه نیست و رد می‌شود».

1236_02.jpg  «نامبرده از نظر اخلاق و رفتار دانش‌آموز خوبی بوده است» اما «با توجه به قانون اساسی جمهوری اسلامی چون ایشان تابع فرقه بهائیت است» از مدرسه اخراج می‎شود.

نامه‌ای رسمی از اداره کل آموزش و پرورش تهران در مورد یک دانش‌آموز دبیرستانی می‌گوید: «نامبرده از نظر اخلاق و رفتار دانش‌آموز خوبی بوده است» اما «با توجه به قانون اساسی جمهوری اسلامی چون ایشان تابع فرقه بهائیت است» از مدرسه اخراج می‎شود.

1236_01.jpg حکم دادگاهی در جمهوری اسلامی در مورد قتل یک بهائی چنین می‌گوید «نظر به اینکه طبق اظهارات اولیا دم مقتول در هنگام تصادف و فوت بهائی بوده و اساساً تعیین دیات مقرره در قانون جهت مقتول و یا مصدوم مسلمان می‌باشد» متهم تبرئه می‌شود.

حکم دادگاهی در جمهوری اسلامی در مورد قتل یک بهائی چنین می‌گوید «نظر به اینکه طبق اظهارات اولیا دم مقتول در هنگام تصادف و فوت بهائی بوده و اساساً تعیین دیات مقرره در قانون جهت مقتول و یا مصدوم مسلمان می‌باشد» متهم تبرئه می‌شود.

مطالب سایت

Add new comment

Image CAPTCHA
سایت آئین بهائی با کمال سرور به استحضار هم وطنان عزیز و شریف در ایران و خارج ایران می رساند که امکانی را فراهم نموده است تا همه فارسی زبانان اعم از ایرانی و غیر ایرانی بتوانند برای مطالعه و تحقیق درباره امر بهائی به صورت آنلاین و از طریق نرم افزار اسکایپ سلسه کتب روحی را مطالعه نمایند.
برای توفیق در این امر کافی است نرم افزار اسکایپ را روی گوشی و یا کامپیوتر خود داشته باشید. این امکان جدید از آن جهت اهمیت دارد که دوستان عزیز فارسی زبان در سراسر عالم به خصوص در کشور مقدس ایران در تمام شهرها و روستاهای دوردست که امکان تماس با جامعه بهائی را ندارند می توانند از این طریق به صورت آنلاین و امن با یکی از راهنمایان بهایی کتب روحی را در گروه مطالعه نمایند.
از دوستان علاقه مند تقاضا می نماییم آدرس یا آی دی اسکایپ خود را از طریق مکاتبه با ایمیل سایت آئین بهائی به آدرس info@aeenebahai.org در اختیار ما قرار دهند. سایت آیین بهائی نحوه شروع دوره مطالعات کتب روحی را از طریق اسکایپ با شما هماهنگ خواهد نمود.
 
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با دیانت بهایی از طریق آدرس ایمیل info@aeenebahai.org برای ما ارسال بفرمایید. همچنین برای دریافت آخرین مطالب از کانال رسمی وب سایت آئین بهایی در تلگرام استفاده نمایید. برای جستجو شناسه کاربری aeenebahai1 را در نرم افزار تلگرام جستجو کنید.