نقض عباراتی که در این سایت درباره ی خاتمیت وجود دارد.
در ابتدا به این مسئله میپردازیم که قرآن کتابی کامل و برای هر زمان و مکانی است و نیاز به دین بعد از خود ندارد.
در ابتدای این مطلب گفته شده که هر دینی خود را آخرین میداند ولی بعد ادعا کرده است چند آیه در قرآن دلالت بر دین بعد از خود میکنند!!!!که این تناقض است.
1.نوشته شده:
"همه دین خود را آخرین دین می دانند"
نقض: دین یهود مژده ی آمدن ماشیح موعود از اسرائیل داده که در صهیونیسم هم به چشم می خورد اما منظور از ماشیح طبق گفته حضرت مسیح نام همان حضرت است.
به علاوه یهود و مسیحیت هر دو وجود آخرین پیامبر را ذکر میکنند و مسیح (ع) نام ایشان را احمد میداند که میدانم نام دیگر حضرت محمد (ص) است.
2.نوشته شده:
"در سوره آعراف آیه 34 آمده : ولکل امة أجل و إذا جاء أجلهم لا یستأخرون ساعة و لا یستقدمون
یعنی برای هر امتی (پیروان هر دیانتی) پایانی است و وقتی که زمانش فرا رسد ساعتی پس و پیش نخواهد شد."
نقض: در حالی که عبارت نوشته شده داخل پرانتز جزء ترجمه اصلی نبوده و منظور آیه دقیقا امت و حکومت بوده و اشاره دارد که همه ی امت ها پایانی دارند.
3.نوشته شده:
"بلافاصله درآیه بعد می فرمایند: یا بنی آدم إما یأتینکم رسل منکم یقصون علیکم آیاتی فمن اتقی و اصلح فلا خوف علیهم یعنی ای آدمی زادگان، چون که پیامبرانی از شما بیایند و آیات خداوند را بر شما بخوانند پس هرکه تقوی پیشه کرد ترسی نخواهد داشت."
نقض: این آیه خطاب به همه است که به پیامبران ایمان بیاوریم پس ترسی نخواهیم داشت.نگفته پیامبرانی خواهند آمد بلکه گفته از لحن "چون پیامبرانی بر شما بیایند" استفاده کرده.
4. نوشته شده:
"اصلی ترین چیزی که موجب چنین سوء برداشتی گردیده آیه 40 از سوره احزاب است :
ما کان محمدا أبا أحد من رجالکم ولکن رسول الله و خاتم النبیین
یعنی محمد پدر هیچیک از مردان شما نیست ولکن رسول خداست و خاتم انبیاء .
3- خاتم النبیین
درنگاه نخست به آیه مزبور این سوال درذهن مطرح می گردد که اگر برداشت رایج ازخاتم النبیین (پایان دهنده پیامبری) صحیح باشد ، ربط عبارت با قسمت اول جمله که مربوط به زندگی خصوصی14 پیامبر است در چیست و چرا نکته ای به این اهمییت که سرنوشت آتی یک امت را رقم می زند در قرآن تنها یکبار و آنهم در عبارتی چنین بی ربط و چند پهلو گنجانده شده. این واقعیت که محمد هیچ فرزند پسری نداشته چه ربطی به اینکه دیگر پیامبری نخواهد آمد دارد و چرا این دو قسمت با "ولکن" به یکدیگر ربط داده شده اند؟ بنا براین لازم است که در معنای عبارت تعمق بیشتری بنمائیم.
در بین اعراب لقب خاتم جهت تکریم و شاخص نمودن بکار میرود و مثلا اصطلاح "خاتم الشعرا" لقب رایجی است که به شعرای توانا داده می شده و کسی هم گمان نمی کرده که او آخرین شاعر است.
در احادیث زیادی نیز عبارت "خاتم الوصیین15" از زبان حضرت محمد ، حضرت علی و یا دیگران در توصیف امیرالمومنین آمده که اگر به معنای آخرین وصی باشد اعتقاد به وصایت فرزندان علی و امامت آنها باطل است. از طرف دیگر این برداشت در تعارض کامل با آیاتی از قرآن قرار دارد که به صراحت ظهور پیامبران و یا امتهای صاحب کتاب دیگر را در آینده خبر می دهند."
نقض: عده ای به دلیل صاحب پسر نشدن پیامبر (ص) ایشان را ابتر میخواندند که در سوره کوثر مخاطب قرار داده میشوند. این جا این مسئله مقصود است که ایشان پسری ندارند و این مسئله میتوانهد خود گواه این مسئله باشد که پیامبر بعدی در کار نیست.هم چنین نیازی نبوده که این مسئله بیش از یک بار ذکر شود چون قرآن از تکرار بیهوده مبراست.آن هم مسئله ای که آشکار است و تبیین بیشتری نیاز ندارد و عقل حکم میکند اگر اسلام کامل است پس نباید وابسته به زمان باشد.
5.نوشته شده:
"و نیز در سورۀ حجر آیۀ 5 می فرمایند : ما تسبق امة أجلها و ما یستأخرون یعنی هیچ امتی اجلش پس و پیش نخواهد شد. در سورۀ یونس آیۀ 49 هم مفهوم مشابهی بیان میگردد: ... لکل امة أجل إذا جاء اجلهم لا یستأخرون ساعة
" أمة" به معنای جماعت پیرو یک آئین و یا خودِ آئین است و در هیچ جای قرآن أمة اسلام ابدی خوانده نشده اند و از فرا رسیدن أجل مستثنی نگشته اند. برای مشخص نمودن جایگاه أمت اسلام در بین سایر أمتها می فرمایند :
کذلک ارسلناک فی أمة قد خلت من قبلها أمم (رعد30) یعنی اینچنین تورا درأمتی فرستادیم که قبل ازآن هم أمتهائی بوده اند و نیز می فرمایند :
و کذلک جعلناکم أمة وسطا لتکونوا شهداء علی الناس و یکون الرسول علیکم شهید(بقره 143)
اینچنین شما را امتی در وسط قرار دادیم تا گواه بر مردمان باشید و رسول هم گواه بر اعمال شما
در سورۀ یونس آیۀ 47 میفرمایند: و لکل أمة رسول فإذا جاء رسولهم قضی بینهم بالقسط و هم لا یظلمون
یعنی برای هر امتی پیامبری است و آنگاه که رسولشان بیاید در میان ایشان به عدالت قضاوت خواهد نمود و ایشان گمراه نخواهند شد.
مفهومی مشابه در سورۀ نحل آیۀ 36 آمده :
ولقد بعثنا فی کل أمة رسول أن أعبدوالله یعنی در هر امتی پیامبری برانگیختیم تا خدا را عبادت کنید. "
نقض: از کلمه ی امّت تفسیر نا به جایی شده است. کلمه ی امت کاملا از دین جداست و این سوال پیش می آید که اگر خدا میخواست دین را خاتمه دار بداند چرا به جای امت از دین استفاده نکرده است؟ این آیات را میتوان این گونه جمع بندی کرد:
1.هیچ امت و ملت و حکومتی جاودان نیست.
2.برای هر امتی یک پیامبر بوده.همان طور که ما 124000 پیامبر داشته ایم که هر کدام در امتی ارشاد میکرده اند.
بنابراین هیچ نیازی نیست امت را ملّت پیرو آیین بدانیم.کفار همان طور که رسول خدا در امتی ظاهر شد که مردم کافر به خدا بودند.
a said: