این که «بهایی»ها ازدواج با محارم خود را جایز میشمارند یا خیر؟ بستگی به میزان غیرت، شرف، انسانیت، شعور و فرهنگ احتمالی خودشان دارد، اما در پاسخ این که آیا «بهائیت» این عمل قبیح را جایز میشمارد یا خیر؟ باید اظهار نمود که متأسفانه بر اساس نص صریح کتاب «اقدس»، به جز «زن پدر» ازدواج با هر محرم دیگری جایز است!
البته بهاییها به جهت بیاطلاعی از یک سو و نیز حفظ آبرو (توسط مطلعین) از سوی دیگر، گاه در محافل بحث منکر این حکم میگردند و مدعی میشوند که چنین نیست. اما واقعیت دارد و مستند است.
قضیه از این قرار است که بهاءالله در کتاب اقدس، فقط ازدواج با «زن پدر» را ممنوع میکند. سپس برای شخصی به نام «زین المقربین» سؤال ایجاد میشود که یعنی چه؟ یعنی با بقیهی اقارب و از جمله محارم اشکال ندارد؟ لذا طی نامهای از او راجع به ازدواج اقارب (فامیلها) سؤال میکند و او در پاسخ محارم فامیل را استثناء نمیکند و مینویسد: «به جز زن پدر، مابقی به امنای بیتالعدل راجع است». یعنی هر کاری بیتالعدل گفت، همان را انجام دهید، اگر چه ازدواج با محارم!
توضیح: بهائیت که یک شبکهی جاسوسی بنیان شده توسط انگلیس است، به رغم آن که ادعای دین کرده است، تمامی احکام را به مجموعهای به نام «بیتالعدل» که در اسرائیل میباشد حواله داده است. این بیتالعدل است که به تناسب حال و هوا و سیاستهای هیئت امناء (منتصبین فراماسون و صهیونیسم بینالملل)، به روز حلال و حرام وضع میکند.
در هر حال جالب است بدانیم که این سؤال (ازدواج با محارم) بالاخره به بیتالعدل ارجاع داده میشود و امناء در پاسخ مینویسند: «تصمیم گیری در این مورد به عهده خود نفوس مومنه محول شد»! یعنی حلال و حرامی در این مورد در کار نیست، اگر دوست دارند میتوانند با محارمی مثل خواهر، خاله، عمه و ...، یا برادر، پدر، عمو، دایی و ...، ازدواج کنند و اگر ندارند نکنند. جالبتر آن که منشی بیتالعدل در پاسخ نامهای که از ازدواج با محارم سؤال شده بود مینویسد: «در این نامه شما راجع به محدودیتهای حاکم بر ازدواج با اقارب، سوای موردی که ازدواح با زن پدر را ممنوع میسازد سوال کردهاید. بیت العدل اعظم هم چنین خواستهاند به اطلاع شما برسانیم که آن معهد اعلی هنوز موقعیت را برای صدور قوانین تکمیلی راجع به ازدواج با اقارب مقتضی نمی داند». (انوار هدایت صفحه 487 حکم 1289 در موضوع ازدواج بین فامیلی).
چنان چه مشخص است آن مقام اعلی (یعنی امناء یا رئیس بیتالعدل) مخالفتی با ازدواج محارم ندارد، وگرنه اعلام میکرد که ممنوع است، بلکه هنوز شرایط را برای صدور قوانین تکمیلی مقتضی ندانسته است!
بنابر این نه تنها بهاءالله در کتاب اقدس فقط ازدواج با «زن پدر» را جایز نمیشمارد، بلکه بیتالعدل نیز امر را به میل و هوس افراد و به ویژه زنان (واژه مؤمنه) واگذار میکند تا در شرایط مناسب (یعنی پذیرش جو عمومی) جواز قطعی را اعلام نماید.
همانطور که ملاحظه میفرمایید، قوانین بهائیت، مو به مو قوانین نوشته شده و نوشته نشدهی تشکیلات شیطان پرست «ماسون» است که توسط بهاء الله به ایران آورده شد و توسط بیتالعدل در جهان اسلام و کشورهایی چون هندوستان ترویج و تجربه میشود.
parsa said: